Saturday, November 10, 2012

Event KitaKita : Melaka

So guys whats up? Oh sudah bulan November pun. Dan tak lama lagi akan Back To December, kata Taylor Swift. Maka 2012 Fall Semester sudah pun memberikan kata kata selamat tinggal beserta lambaian perpisahan. Maka kenangan bersama sama Chicago-ians juga akan aku simpan sampai mati. Chewah. Haha. Semalam punya semalam punya semalam punya semalam dan punya semalam yakni 4 November shingga 6 November yakni lepas SAT yakni Ahad sampai Selasa lepas, aku dan kawan kawan kelas aku  telah selamat sampai ke Tanjung Bidara Melaka dengan tujuan merapatkan silaturahim sesama Chicago-ians yang bakal berpisah. Muahaha. Jadi, event kat melaka ni genre nya melankolik sikit. Eh yeke? Whatevablablablaaaaaaaaaa. TAPI, malangnya gambar gambar kat sana takde dalam memori kamera aku so yeah aku cilok kat fesbuk je. 




Asdfghjkl. Maka inilah serba sedikit yang boleh aku kongsikan. Seronok? Muahahaha. A picture speaks thousand words. So aku tempek 4 gambar , 4X1000 = 4000 words. Maka carilah sendiri word word tersebut dalam gambar gambar ni. Malas. Dan dan dan terima kasih banyak banyak kepada classmates aku semua sebab dah berjaya melangsungkan percutian ini dengan jayanya. Hm nampaknya aku masih belum move on. Dah seminggu pun baru nak update pasal ni. Well, the outdated syazana. 
au revoir!
Sekian,
With love,
Syazana.